Trips overview Ton Broekhuis 3 years ago


Trip date Friday 5th April 2019 to Monday 8th April 2019

Meerdaagse Jack, Leon en Ton

Het was een prachtige meerdaagse met de G-WARH.

De eerste leg bracht ons tot Reichelsheim (Duitsland). Vanwege het marginale weer hebben we besloten om daar in de buurt te overnachten.

De volgende dag was het prima vliegweer en zijn we via Wels (tankstop / Oostenrijk), de alpen (prachtig!!) en het Balatonmeer (indrukwekkend) geland op Pécs (Hongarije). We hebben daar gegeten met en overnacht bij vrienden van ons die daar in de buurt wonen.

De volgende ochtend hebben we een toertje gemaakt met de auto. Begin van de middag gingen we weer de lucht in, op weg naar Pribram (Tsjechië) voor een tankstop. Dat gaat dus niet daar als je dat niet 2 dagen vantevoren hebt geregeld (wij hebben geen info gevonden dat dit nodig was). Gelukkig hadden we nog voldoende brandstof voor een trip naar Karlovy Vary (ook Tsjechië). Dat was niet het plan maar het is een schitterende bestemming. Vooraf gebeld: geen flightplan nodig (ondanks het feit dat het een gecontroleerd veld is) maar wel graag uiterlijk 17.00 uur LT landen zeiden ze want er komt een grote kist (uit Moskou) aan tegen die tijd (en dat gebeurt vier keer per week en dan hebben ze het te druk voor iets anders....). Dat is NET gelukt :-) En wat is het toch een leuke en mooie stad!

De volgende ochtend vroeg op en in één leg van drie uur terug naar Lelystad.


comments

  • No comments yet ...

To add a comment login is required

Login Register