Trips overview Ton Broekhuis 5 years ago


Trip date Friday 29th June 2018 to Sunday 1st July 2018

Driedaagse Bram en Ton juni/juli 2018

Het was prachtig weer in het grootste deel van Europa en dat zou voorlopig zo blijven. Gelukkig kon deze lang geleden geplande driedaagse trip doorgaan. We gingen met de PH-SIR (C172).

De eerste stop was Traben-Trarbach. Een erg leuk veld. Als je ook gaat: bereid je extra goed voor, het is geen 'appeltje-eitje' (althans, dat vinden wij niet). Bijzondere approach, upslope landen (in principe baan 36) en een mast voor de baan. Vertrek in principe van baan 18.

Om te tanken gingen we naar Trier, even verderop.

Vervolgens naar Konstanz, aan de Bodensee. Prachtig om aan te vliegen! Hotel gevonden aan het meer.

Dag 2: Volgetankt naar Vilshofen, aan de Donau. Super! Na de lunch door naar Karlovy Vary. De tankwagen kwam en de handling is prima. Wat een prachtige stad! En het 53ste Internationale Filmfestival was er, dus gezellige drukte in de stad. Gelukkig konden we toch nog een kamer krijgen in een leuk hotel in het centrum.

Dag 3: We wilden naar Wasserkuppe maar dat kon niet vanwege de harde xwind die we schuin in de rug zouden krijgen (ook een upslope baan) zeiden ze. Dan maar naar Allendorf-Eder, ook geen straf. Getankt, pizza's laten bezorgen en terug naar Lelystad.

Deze driehoek is zeer aan te bevelen!No photos are added to this trip.

No video is added to this trip.


comments

  • No comments yet ...

To add a comment login is required

Login Register