« Back to events Frank de Jong 2 years ago


Airport: EBKH Keiheuvel Fly-In

Koninklijke Aeroclub Keiheuvel opent vanaf 10u 's ochtends zijn deuren voor luchtvaartliefhebbers, buurtbewoners en sympathisanten om een kijkje te komen nemen op onze vliegclub. Gedurende de hele dag zullen vliegtuigen uit binnen- uit buitenland onze club bezoeken. Deze vliegtuigen zullen te bezichtigen zijn vanop de grond, maar ook in volle actie tijdens hun take-off, landing, en fly-by.
Oldtimer vliegtuigen
Hypermoderne sportvliegtuigen
Helikopters
Zweefvliegtuigen
Simulators
Oldtimer auto's

Dit evenement is de ideale gelegenheid om kennis te maken met diverse types vliegtuigen en te spreken met de piloten en eigenaars ervan. U kan de geparkeerde vliegtuigen van heel dichtbij bewonderen en naar hartelust foto's nemen.
Naast de talloze vliegtuigen die tentoongesteld worden op het terrein, zullen er kraampjes zijn waar u souvenirs kan kopen, vliegtuigsimulatoren waarin u ook zelf een vlucht kan maken, en wordt er drank-en eetgelegenheid voorzien.
Ook voor de kleinsten onder ons voorzien we de nodige afleiding. Zo zullen er enkele kermis-attracties voorzien worden, waaronder een springkasteel.
Zou u graag zelf leren vliegen? Begeef u naar de infostand van de Aeroclub Keiheuvel waar wij u een antwoord zullen bezorgen op al uw vragen. Indien u daarna niet meer kan wachten zetten wij u meteen in ons lestoestel en krijgt u uw eerste proef-vliegles met een van onze instructeurs.

Location: Keiheuvel Airport

Event date Saturday 27th July 2019 to Sunday 28th July 2019

The date of this event is in the past.

Airport: EBKH

comments

  • No comments yet ...

To add a comment login is required

Login Register

Simply add a new event and share it with your friends.

You can add photo’s and video any time by pressing the edit button.